Home - Forum overzicht - BerichtHelp | Printen 


Bericht:
Oproep aan allen, maar specifiek de top 10, zeilers van de Soloklasse

Marc Dieben, 601Geplaatst: 30 mei 2017 - 15:11
De afgelopen maanden zijn we vol aan de gang gegaan met de beloofde vlogs. En niet zonder succes. Het aantal Solo zeilers neemt gestaag toe en binnen de zeilwereld in Nederland word er over gesproken.

Nu zit ik wel met een probleem. Ik zou zo graag een keer een goed wedstrijd verslag willen maken. Met spannende actie beelden gecombineerd met I-Sail en afgewisseld met korte interviews tussen de races. Een beetje zoals de Engelsen dat ook doen.

Helaas heb ik moeten ondervinden dat juist de top zeilers het laten afweten als ik vraag of ze de Go-Pro cam aan boord willen nemen. Ik begrijp best dat men niet afgeleid wil worden door een camera aan boord maar ik beloof jullie dat je er geen omkijken naar hebt en je binnen 5 minuten vergeten bent dat die aan boord staat. Je zet de Go-Pro aan en daar blijft het bij. Iedereen die mee werkt krijgt altijd eerst een preview te zien voordat de vlog gepubliceerd wordt zodat wij er zeker van zijn dat er geen beelden op komen die jullie niet zouden willen.

De Solo is een wedstrijd boot en daar hoort een wedstrijd verslag bij. Dus vraag ik iedereen om het nog eens in heroverweging te nemen als ik het straks nog een keer aan je vraag. Uiteindelijk hebben we allemaal er baat bij een goede promotie van de Soloklasse.

Alvast bedankt allemaal en ik reken op jullie medewerking.

Marc Dieben


peerke kortekaas, 613Geplaatst: 30 mei 2017 - 20:55
He mark
Ik vind het fantastisch hoe je de promotie voor de solo doet , complimenten past helemaal in deze tijd
In mijn geval ben ik totaal niet geintereseerd om hieraan mee te werken , hou helemaal niet van al die media aandacht en de digitalisering van de maatschappij , maar dat is mijn ding
Ik hou me al heel veel bezig met jullie op het gebied van advies over wedstrijdzeilen en hierin beter worden , dat is de rol die prima bij mij past
Ik heb respect voor jouw rol die je hebt in de soloklasse en dat moet je ook zo blijven doen
Laat mij ook in mijn rol en respecteer dat ook
Groetjes en tot op het water

Marc Dieben, 601Geplaatst: 30 mei 2017 - 21:27
Hoi Peerke,

Natuurlijk respecteer ik je rol en inspanning. Het was alleen een laatste poging om jullie toch over de streep te krijgen. Dan zit er nu maar één ding op en dat is zelf maar voorin gaan varen.

Bedankt voor je heldere standpunt. We drinken en weer een chocomel op.

Gr
Marc

Mark Wildenberg, 582Geplaatst: 31 mei 2017 - 14:05
Af en toe zeil ik top 10 :-). Camera mag altijd aan boord en de i-sail staat altijd aan....