Sneekweek 2017 op meerdere vlakken groot succes voor de Soloklasse

Voor aanvang van de Sneekweek was het al duidelijk dat het voor de Soloklasse een succesvol evenement zou worden. Maar liefst 23 Solisten hadden zich ingeschreven en daarmee werd de grootste opkomst sinds de 60er jaren bereikt. Voorafgaand aan de Sneekweek bleek ook dat de regio Sneek een sterke groeiperiode doormaakt; de vloot in Sneek is inmiddels 10 boten sterk wat een goede basis vormt voor het uitgroeien naar sterke aanwezigheid in Friesland van de Soloklasse. Hiervoor hulde aan Arnold Jippes en Henk Scholte die er de laatste jaren hard aan trekken. Dat die groei ook anderen niet onopgemerkt laat, bleek toen Arnold gebeld werd door de Leeuwarder Courant voor een interview. Op de maandag van de Sneekweek werden we dan ook verrast door twee volle pagina’s over de Solo en de regio in deze krant. Met daarbij opgeteld het interview van Jan Arends bij het Sneekweek kanaal kon het voor wat betreft de promotie van de Soloklasse niet meer stuk. LEES MEER....

Winnaar Sneekweek 2017 Mark Wildenberg

Zie ook vlog 20 "Soms zit het tegen"

 https://www.youtube.com/watch?v=rQcQpDmH4GM

 Dit is de OFFICIËLE WEBSITE van de Nederlandse Soloklasse Organisatie. Hier vindt u informatie over de Solo, een 1-mans zeilboot waar actief wedstrijden mee gevaren worden in Nederland, Engeland, België en Australië, en over de Nederlandse Soloklasse Organisatie. De site is op 1 februari 2000 gelanceerd.

DISCLAIMER: deze website is bedoeld als informatiebron. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien er sprake is van uitleg of advies op deze website, heeft dit een algemeen karakter en is die uitleg of advies niet gericht op een specifieke situatie of probleem. Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld en regelmatig wordt bijgehouden, kan geen garantie worden gegeven dat de informatie juist en volledig is of blijft. Het overnemen van of verwijzen naar informatie of beeldmateriaal van deze website is uitsluitend toegestaan na overleg met en goedkeuring van de Nederlandse Soloklasse Organisatie.

CONTACT: Als u vragen, suggesties, opmerkingen of bijdragen heeft stuurt u dan gerust een mailtje naar de webmaster of kijk op de organisatie pagina voor namen en telefoonnummers van de bestuursleden.

Meer nieuws:
Sneekweek 2017 op meerdere vlakken groot succes voor de Soloklasse
Training voor ONK 2017
Dutch Open 2017
Vooruitblik Sneekweek 2017
Belangrijk nieuws mbt Alkmaar Open!!
Klik hier voor meer nieuws
 
Komende activiteiten:
Rhederlaag (JP) (19 - 20 aug)
ONK training, 2x 1 dag (26 - 27 aug)
ONK 2017 (JP) (1 - 3 sept)
Sluitingswedstrijden Sneek (JP) (23 - 24 sept)
Houtskool (JP) (30 sept - 1 okt)
Klik hier voor alle activiteiten