Nomineer nu de Soloklasse voor de mediaprijs 2017 van het Watersportverbond

Het is al weer 9 maanden geleden toen wij onze eerste vlog publiceerden. Inmiddels zijn het er al 23. Die allemaal op Watersport-TV.nl gepubliceerd zijn.

Daarnaast hebben we het voor elkaar gekregen dat diverse dag- en weekbladen publiceerden over de Soloklasse. 

   

Hiermee hebben wij geprobeerd de zeilsport en specifiek de wedstrijdzeilsport in de Solo te promoten. En dat is niet zonder resultaat. De klasse groeit en steeds meer mensen stappen in de Solo.

Vind je dat deze inspanningen de moeite waard zijn? Nomineer dan de Soloklasse voor de mediaprijs van het Watersportverbond bij het Zeiler van het Jaar Gala 2017.

Nomineren kun je via deze link

 

 

 Dit is de OFFICIËLE WEBSITE van de Nederlandse Soloklasse Organisatie. Hier vindt u informatie over de Solo, een 1-mans zeilboot waar actief wedstrijden mee gevaren worden in Nederland, Engeland, België en Australië, en over de Nederlandse Soloklasse Organisatie. De site is op 1 februari 2000 gelanceerd.

DISCLAIMER: deze website is bedoeld als informatiebron. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien er sprake is van uitleg of advies op deze website, heeft dit een algemeen karakter en is die uitleg of advies niet gericht op een specifieke situatie of probleem. Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld en regelmatig wordt bijgehouden, kan geen garantie worden gegeven dat de informatie juist en volledig is of blijft. Het overnemen van of verwijzen naar informatie of beeldmateriaal van deze website is uitsluitend toegestaan na overleg met en goedkeuring van de Nederlandse Soloklasse Organisatie.

CONTACT: Als u vragen, suggesties, opmerkingen of bijdragen heeft stuurt u dan gerust een mailtje naar de webmaster of kijk op de organisatie pagina voor namen en telefoonnummers van de bestuursleden.

Meer nieuws:
Wie mag zijn naam bijschrijven op de "Platte Thys"?
Verslag en uitslag Sluitingswedstrijden Sneek
Vooruitblik Sluitingswedstrijden KWS op Sneek
Derde dag ONK "Zwarte vlag gooit roet in het eten" Video ONK staat online
Dag 2 van het ONK “De dag van Ted”
Klik hier voor meer nieuws
 
Komende activiteiten:
Houtskool (JP) (30 sept - 1 okt)
Sluitingswedstrijden Giesbeek (JP) (14 - 15 okt)
WK 2017 (JP) (4 nov)
Boterletter (JP) (2 - 3 dec)
Nations Cup 2018 (30 juni - 3 juli)
Klik hier voor alle activiteiten