We gaan weer beginnen.

Mijn voorganger Jaap Atema stelde jaren geleden op het Forum van onze website de vraag: Hebben jullie dat nou ook? En zo vlak na de geslaagde Algemene Leden Vergadering, waar het ieder jaar weer gonst van de nieuwtjes, kwam deze vraag weer bij me op. 

Hebben jullie dat nou ook, dat na de publicatie van de wedstrijd- en activiteitenkalender, dit jaar wel zeer gelikt samengevat in een Youtube filmpje  je de digitale agenda invult en een geschikt moment zoekt om het e.e.a. te overleggen met je partner? Of dat je met een licht verhoogde polsslag een lijstje maakt van kleine reparaties en verbeteringen aan je boot en weer eens een website bezoekt om te kijken of er wat aanbiedingen zijn voor zeilspullen? Dat je er een klein schepje bovenop doet in de sportschool, om het seizoen niet met een achterstand te beginnen?  

 

Mooi toch; het begint te kriebelen en het enthousiasme om te gaan zeilen komt als en krokus spontaan boven. Tijdens de ALV heb ik ons collectieve enthousiasme geroemd en aangegeven dat dit samen met de geweldige PR en sponsorcampagnes belangrijke hoekstenen zijn van het succes van de Soloklasse.  Velen van ons zijn in de Solo gestapt omdat we al dan niet actief benaderd zijn om het eens te proberen en hebben een warme ontvangst gehad als nieuw lid. Laten we deze warme kant verder ontwikkelen en buitenstaanders uitnodigen om een lekker stukje te varen in onze Solo.  Als we dit ook nog eens ondersteunen met een fotootje van de nieuweling op onze website, dan slaan we een dubbelslag.  Degene van ons die het lukt om dit jaar een nieuweling als zeilend Soloklasse lid binnen boord te halen, maakt aan het einde van het seizoen kans op een diner-voor-2 bon. Naast de vele sportieve is dit een extra uitdaging om weer een prachtig seizoen te beleven.

Norbert Zonneveld

Voorzitter Nederlandse Soloklasse Organisatie

 Dit is de OFFICIËLE WEBSITE van de Nederlandse Soloklasse Organisatie. Hier vindt u informatie over de Solo, een 1-mans zeilboot waar actief wedstrijden mee gevaren worden in Nederland, Engeland, België en Australië, en over de Nederlandse Soloklasse Organisatie. De site is op 1 februari 2000 gelanceerd.

DISCLAIMER: deze website is bedoeld als informatiebron. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien er sprake is van uitleg of advies op deze website, heeft dit een algemeen karakter en is die uitleg of advies niet gericht op een specifieke situatie of probleem. Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld en regelmatig wordt bijgehouden, kan geen garantie worden gegeven dat de informatie juist en volledig is of blijft. Het overnemen van of verwijzen naar informatie of beeldmateriaal van deze website is uitsluitend toegestaan na overleg met en goedkeuring van de Nederlandse Soloklasse Organisatie.

CONTACT: Als u vragen, suggesties, opmerkingen of bijdragen heeft stuurt u dan gerust een mailtje naar de webmaster of kijk op de organisatie pagina voor namen en telefoonnummers van de bestuursleden.

Meer nieuws:
Training vanaf de Vrijbuiter; 24/25 maart!
Van Club van 50 naar " vrienden van de Soloklasse".
Verslag en uitslagen van het Winterkampioenschap
Inschrijving voor het Winterkampioenschap geopend
Site Soloklasse gehackt.
Klik hier voor meer nieuws
 
Komende activiteiten:
Voorjaarstraining (24 - 25 maart)
Easter (JP) (31 maart - 2 april)
Openingswedstrijden (JP) (7 - 8 april)
Springcup (JP) (27 - 29 april)
Trainingsweekend Sneek (5 - 6 mei)
Klik hier voor alle activiteiten