Het ONK Sprint 2018 

Beste solozeilers; Op 26 en 27 mei organiseert de Vrijbuiter in samenwerking met de Soloklasse een bijzonder kampioenschap; het ONK Sprint. Het Sprintkampioenschap is een officieel NK met blauwe wimpel van het verbond en recht op deelname aan de PIP. Bij een sprintkampionschap worden de wedstrijden gestart in een serie van telkens 3 velden van maximaal 16 boten. Elk veld bestaat uit 2 groepen. De velden starten steeds 3 min na elkaar. Elke boot zeilt per serie één wedstrijd. Per wedstrijdserie wisselen de groepen over de startvelden in een vooraf vastgesteld schema. Er zijn 11 kwalificatie wedrijden van maximaal 15 minuten en 2 finale wedstrijden. Steeds meer klassen houden een sprintkampioenschap naast het normale NK. Ook aan het sociale gedeelte is gedacht; zaterdag organiseert de Vrijbuiter een heerlijke BBQ voor de deelnemers.

Klik hier voor de Notice Of Race

Klik hier voor de Wedstrijdbepalingen 

Klik hier om in te schrijven

N.B. er zijn op dit moment wat problemen bij sportinschrijving.nl het gaat om het aanmaken van een account of het opvragen van een vergeten wachtwoord. Er is een workaround voor handen:

Door precies de onderstaande stappen te volgen moet het lukken:

(1) Account aanmaken:

Ga naar www.sportinschrijving.nl 

  1. Klik op Inschrijving – entry
  2. Klik op GWV De Vrijbuiter, je komt op de Intro van de Vrijbuiter
  3. Nu zie je in de menubalk rechts boven Account aanmaken, daar klik je op en krijg je het scherm en kun je verder.

(2) Wachtwoord vergeten -> nieuwe aanvragen

Ga naar www.sportinschrijving.nl

Klik op Inschrijving – entry 

  1. Klik nu op “Login in” rechtsboven in de menubalk
  2. Klik op hier in de regel: “Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan hier” 
  3. Nu krijg je (wèl) een scherm en kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

Als het niet lukt maak in ieder geval vast kenbaar dat je mee wilt doen via wedstrijd@soloklasse.nl

 Dit is de OFFICIËLE WEBSITE van de Nederlandse Soloklasse Organisatie. Hier vindt u informatie over de Solo, een 1-mans zeilboot waar actief wedstrijden mee gevaren worden in Nederland, Engeland, België en Australië, en over de Nederlandse Soloklasse Organisatie. De site is op 1 februari 2000 gelanceerd.

DISCLAIMER: deze website is bedoeld als informatiebron. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien er sprake is van uitleg of advies op deze website, heeft dit een algemeen karakter en is die uitleg of advies niet gericht op een specifieke situatie of probleem. Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld en regelmatig wordt bijgehouden, kan geen garantie worden gegeven dat de informatie juist en volledig is of blijft. Het overnemen van of verwijzen naar informatie of beeldmateriaal van deze website is uitsluitend toegestaan na overleg met en goedkeuring van de Nederlandse Soloklasse Organisatie.

CONTACT: Als u vragen, suggesties, opmerkingen of bijdragen heeft stuurt u dan gerust een mailtje naar de webmaster of kijk op de organisatie pagina voor namen en telefoonnummers van de bestuursleden.

Meer nieuws:
ONK Sprint; een bijzonder kampioenschap
"Snelheid is hoogte" (trainingsweekend Sneek), het verslag van Jaap Atema
Springcup 2018 Het verslag en de uitslag
Uitslag Openingswedstrijden Giesbeek
Uitslag Easter
Klik hier voor meer nieuws
 
Komende activiteiten:
ONK Sprint (26 - 27 mei)
Braassem summer regatta (JP) (9 - 10 juni)
MKE (JP) (16 - 17 juni)
Nations Cup 2018 (JP) (30 juni - 3 juli)
Vrijbuiter weekend (JP) (7 - 8 juli)
Klik hier voor alle activiteiten