Easter Regatta: Peerke Kortekaas wint overtuigend

De derde en laatste dag van de Easter Regatta bij de KWVL op Loosdrecht was er eentje met ideale omstandigheden. Windkracht 4 en drie wedstrijden die lekker kort op elkaar gestart werden. Een compliment aan het wedstrijdcomité is dan ook zeker op zijn plaats. Op het sportieve vlak werd er fel en sportief gestreden. Daar waar Peerke de eindoverwinning nauwelijks meer kon ontgaan, werd er om plek twee fel gestreden. Uiteindelijk pakte Gilles de Combe de 2de plek ten koste van Reggie Feltkamp. Anton Kok (nog tweede na de eerste twee dagen) duikelde in het klassement naar een vierde plek.

Het was een zeer geslaagd evenement en zeker een aanrader voor volgend seizoen.

 

 

 

 
Dit is de OFFICIËLE WEBSITE van de Nederlandse Soloklasse Organisatie. Hier vindt u informatie over de Solo, een 1-mans zeilboot waar actief wedstrijden mee gevaren worden in Nederland, Engeland, België en Australië, en over de Nederlandse Soloklasse Organisatie. De site is op 1 februari 2000 gelanceerd.

DISCLAIMER: deze website is bedoeld als informatiebron. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien er sprake is van uitleg of advies op deze website, heeft dit een algemeen karakter en is die uitleg of advies niet gericht op een specifieke situatie of probleem. Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld en regelmatig wordt bijgehouden, kan geen garantie worden gegeven dat de informatie juist en volledig is of blijft. Het overnemen van of verwijzen naar informatie of beeldmateriaal van deze website is uitsluitend toegestaan na overleg met en goedkeuring van de Nederlandse Soloklasse Organisatie.

CONTACT: Als u vragen, suggesties, opmerkingen of bijdragen heeft stuurt u dan gerust een mailtje naar de webmaster of kijk op de organisatie pagina voor namen en telefoonnummers van de bestuursleden.

Meer nieuws:
Uitslagen Easter 2017
Openingswedstrijd Giesbeek weer prooi voor Anton Kok
Voorjaars wedstrijd WSV Giesbeek prooi voor Anton Kok
Goede voorbereiding op het wedstrijdzeilseizoen
3 in 1 bij WSV Giesbeek
Klik hier voor meer nieuws
 
Komende activiteiten:
Nationscup (JP) (5 - 7 mei)
Sail & Music (JP) (13 - 14 mei)
Kleine Sneekweek (JP) (25 - 28 mei)
Braassem Summer Regatta (JP) (10 - 11 juni)
MKE makkum (JP) (17 - 18 juni)
Klik hier voor alle activiteiten