Een gesprek met oud voorzitter en sponsor

Max Blom (CEO Magic Marine)Dit is de OFFICIňLE WEBSITE van de Nederlandse Soloklasse Organisatie. Hier vindt u informatie over de Solo, een 1-mans zeilboot waar actief wedstrijden mee gevaren worden in Nederland, Engeland, BelgiŽ en AustraliŽ, en over de Nederlandse Soloklasse Organisatie. De site is op 1 februari 2000 gelanceerd.

DISCLAIMER: deze website is bedoeld als informatiebron. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien er sprake is van uitleg of advies op deze website, heeft dit een algemeen karakter en is die uitleg of advies niet gericht op een specifieke situatie of probleem. Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld en regelmatig wordt bijgehouden, kan geen garantie worden gegeven dat de informatie juist en volledig is of blijft. Het overnemen van of verwijzen naar informatie of beeldmateriaal van deze website is uitsluitend toegestaan na overleg met en goedkeuring van de Nederlandse Soloklasse Organisatie.

CONTACT: Als u vragen, suggesties, opmerkingen of bijdragen heeft stuurt u dan gerust een mailtje naar de webmaster of kijk op de organisatie pagina voor namen en telefoonnummers van de bestuursleden.

Meer nieuws:
PJ Postma goes SOLO
Easter Wedstrijd bij de KWVL "iedereen had zijn.haar moment of fame
Training vanaf de Vrijbuiter; 24/25 maart!
Van Club van 50 naar " vrienden van de Soloklasse".
Verslag en uitslagen van het Winterkampioenschap
Klik hier voor meer nieuws
 
Komende activiteiten:
Springcup (JP) (27 - 29 april)
Trainingsweekend Sneek (5 - 6 mei)
Kleine Sneekweek (JP) (10 - 13 mei)
Sail & music (JP) (19 - 20 mei)
ONK Sprintwedstrijden (26 - 27 mei)
Klik hier voor alle activiteiten