Regio Harderwijk

W.V. Randmeer is al ruim 45 jaar de thuishaven voor ca. 48 Finn zeilers. Recentelijk hebben 4 zeilers de overstapt naar de Solo gemaakt, en naar het zich nu laat aanzien, zullen er bij ons meer de switch van de Finn naar de Solo gaan maken.
Wij varen op het ruime water van het Veluwemeer bij Harderwijk en onze kleine zeilclub (ca 65 leden) is gehuisvest op het Molencaten vakantiepark Flevostrand. We hebben hier een eigen knus en gezellig clubhuis.

In het vaarseizoen wordt er iedere woensdagmiddag- avond getraind en op een 10-tal zondagen zeilen we steeds 4 wedstrijden .Wij beschikken over veel ervaring om wedstrijden te organiseren en hiervoor hebben we oa. een startschip en 2 Rib’s tot onze beschikking.

NB: Wij trainen en zeilen korte potjes de hele winter door en wel op iedere zondag vanaf ca. 13:00u. Daarna op de kant aan de bar in ons verwarmde clubhuis wordt onder het genot van een potje bier en/of het eten van snert de middag geëvalueerd en zeilervaringen uitgewisseld.

Ons jaarlijkse hoogtepunt is ons zeilevenement “RandmeerRace’, voor 2020 staat deze gepland in het weekend van 29-30 augustus. Het zou super zijn indien we naast ca 60 Finnen ook een aparte start voor een veld Solo’s kunnen realiseren. U bent daarom allemaal hiervoor van harte uitgenodigd.

Mochten er Solo zeilers zijn die deze winter bij ons willen trainen, neem dan maar even contact met mij op.

Met de hartelijke zeilersgroeten,

Harold Lensing (Solo 5832)