Regio Harderwijk

W.V. Randmeer is al ruim 45 jaar de thuishaven voor ca. 48 Finn zeilers. Recentelijk hebben 8 zeilers de overstapt naar de Solo gemaakt, en naar het zich nu laat aanzien, zullen er bij ons meer de switch van de Finn naar de Solo gaan maken.


Wij varen op het ruime water van het Veluwemeer bij Harderwijk en onze kleine zeilclub (ca 65 leden) is gehuisvest op het Molencaten vakantiepark Flevostrand. We hebben hier een eigen knus en gezellig clubhuis.

In het vaarseizoen wordt er iedere woensdagmiddag- avond getraind en op een 10-tal zondagen zeilen we steeds 4 wedstrijden .Wij beschikken over veel ervaring om wedstrijden te organiseren en hiervoor hebben we oa. een startschip en 2 Rib’s tot onze beschikking.

 

Ons jaarlijkse hoogtepunt is ons zeilevenement “RandmeerRace’, voor 2020 staat deze gepland in het weekend van 5-6 september Het zou super zijn indien we naast ca 50 Finnen ook een aparte start met een veld van ca. 30 Solo’s kunnen realiseren. U bent voor de RandmeerRace 2020 daarom allemaal van harte uitgenodigd. Inschrijven via: www.soloklasse.nl   Een week later organiseren we in samenwerking met de NSO ook het ONK 2020 (11-13 Sept.) Bijkomend voordeel is dat na de RandmeerRace de deelnemers hun boten gratis kunnen laten staan voor het ONK

 

Met de hartelijke zeilersgroeten,

Harold Lensing (Solo NED 643)