Historie

De soloklasse heeft een rijke historie boordevol verhalen, nieuwsbrieven en een hoop prijzen in de Hall of Fame. Door de toewijding van een aantal zeilers in de klasse is er veel bewaard gebleven en bijgehouden. Weten wie in 1967 op 13-jarige leeftijd de jaarprijs won? Of zien wanneer er voor het laatst een Nederlander met de Nations Cup aan de haal ging? Neem een kijkje in de Hall of Fame! Bij solo nieuwsen vind je nieuwsbrieven uit het archief waar je artikelen leest die vandaag de dag nog actueel zijn.

Database

Maarten van de Broek houd al sinds jaar en dag een database bij van alle gebouwde Solo’s. Maarten is afhankelijk van de input van Solo bezitters en geeft ook aan dat de database dus per definitie niet actueel is. Heb je een nieuwe boot of heb je de boot verkocht stuur dan een e-mail naar maartenvandenbroek@live.nl met de gegevens zodat hij database kan verwijderen.

Disclaimer & Privacy

I used reasonable efforts to include accurate and up-to-date information on this site. I make no warranties or representations as to its accuracy. I take no liability or responsibility for any typographical or other errors in the content of this site.

All information on this site is provided by owners, helmsman and/or Solo builders, or is already available elsewhere on the internet. Please inform me in case you, for privacy reasons, have an issues that your information is capture in this register.

Maarten van den Broek
email: maartenvandenbroek@live.nl

Solo Database