Kaagweek, Warmond, (JP) AFGELAST IVM MET CORONA VIRUS

Datum

22-07-2020 t/m 26-07-2020

Aantal deelnemers

Bekijk externe lijst

Voor de Flyer klik hier:  promotie kaagweek en ezelsveldje Zeilen
Voor de honderdste Kaagweek wordt er gevaren op twee banen; de traditionele banenkaart met verschillende banen over de plassen en een nieuwe baan, die zal worden uitgelegd op het “Joppe” en waar 4 tot 5 starts per klasse per dag “windward/leeward” kunnen worden gevaren. Iedere klasse vaart één of twee dagen de korte banen en de andere dagen twee wedstrijden per dag op de traditionele banen. Veel wedstrijden voor alle klassen dus, met ruimte voor meer boten dan gewoonlijk!
Walprogramma
Vanaf het ontbijt tot aan de laatste ronde in de kleine uurtjes zal het programma klinken als een klok. Een gezellige “after-sail” met iedere dag bitterballen en live music. Voor de avonden staan foodtrucks klaar met een betaalbaar en gevarieerd aanbod van bijvoorbeeld pizza, pasta, spare-ribs, burgers, en Indisch, maar ook oesters en een gezellige “bubbles en wine shed” en vanzelfsprekend een biertent. In de extra grote en gezellige festivaltent kun je plaatsnemen aan de aanschuiftafels met je bemanning en familie, en “snoepen” van de verschillende menukaarten van de foodtrucks. Vanzelfsprekend kun je ook prachtig dineren in de totaal gerenoveerde Kaagsociëteit als het nóg feestelijker mag zijn!
Aanleggen en traileren wedstrijdschepen
Voor wedstrijdschepen zal de haven aan de sociëteit volledig worden vrijgehouden en zal er een extra helling worden aangelegd voor trailerbare boten. Deze winter zal er een verharde trailerstalling naast de sociëteit worden aangelegd van bijna 1000 m². Ook komt er een nieuwe brede slipway naast de kraan bij het pontje. Kranen kan zowel bij het pontje, maar ook bij de haven van de KWV De Kaag.
Moederschepen
Moederschepen krijgen een ligplaats aan de tijdelijke “pieren” in de Baarzenkom. Hier gaan we op de Middellandse Zee-manier aanleggen, gebruikmakend van een boeganker en met de kont naar de steiger. Vanzelfsprekend zijn er ook nog volop vrije plaatsen om voor anker te gaan.
Sloepen en Ribs
Voor bezoekers die met een sloep, Rib of Dinghy willen aanleggen zal een aantal ligplaatsen beperkt beschikbaar zijn. De feestavonden zullen een grote aantrekkingskracht hebben dus adviseren wij zoveel mogelijk gebruik te maken van kleine Dinghys.
Social Events
Geen eeuwfeest zonder een uitgebreid muziekprogramma! Dankzij vele sponsoren is er iedere avond een wervelend en gevarieerd programma met een keur aan topartiesten. Het programma is nog “under construction” maar wij denken bijvoorbeeld aan een groot diner aan lange tafels in de grote feesttent waar alle verschillende klassen hun eigen stuk kunnen krijgen en er een totale verbroedering kan ontstaan tussen oud hout, plastic, jeugd en iets rijper…
Kortom, wees welkom tijdens dit eeuwfeest! Wij zouden het bijzonder op prijs stellen, wanneer jouw klassenorganisatie ons eeuwfeest prominent op de kalender zou willen plaatsen!
Meer info?
Voor vragen kan je contact opnemen met:
Elly van Kampen  sport@kwvdekaag.nl Patricia Paddenburg  evenementen@kwvdekaag.nl Max Blom   voorzitter@kwvdekaag.nl Frans Sluyters   frans@jumble.nl