40e Benelux kampioenschappen 13-14 aug

By 7 mei 2011juni 5th, 2018Nieuws

In het weekend van 13 en 14 Augustus wordt voor de 40ste keer het Beneluxkampioenschap verzeild; een jubileumjaar! Zie hieronder de gegevens die te vinden zijn op de site van de KWV de Kaag. Als soloklasse willen wij natuurlijk weer ons gezicht laten zien en met een grote vloot deelnemen aan dit oergezellige evenement. We varen in totaal 6 wedstrijden (als de weergoden ons tenminste dit jaar wel weer gunstig gezind zijn) op het zilte water van het Grevelingen en verblijven gezellig in het duikhotel (http://www.de-kabbelaar.nl/) of een van de pensions of campings in de buurt. Zaterdagavond gaan we op de club of in Scharendijke met z’n allen iets eten of maken we een avondwandeling over de dijk naar een hippe strandtent. Kortom, een evenement waar voor iedereen iets leuks in zit. Het is het 4e evenement van de Big Five, dus je kan ook nog belangrijke punten verzamelen. Schrijf je snel in!!

Click hier om je in te schrijven

Click hier voor de deelnemerslijst

Voor de Beneluxkampioenschappen is 2011 een jubileumjaar. Voor de 40ste keer zal het Grevelingenmeer de arena zijn waarin de wedstrijden zullen plaatsvinden. De wedstrijden worden georganiseerd vanuit Scharendijke door KWV “De Kaagâ€, de Royal Yachtclub van België en de W.V. Scharendijke.
Op zaterdag is de eerste start om 12.00 uur en op zondag om 10.00 uur. Er wordt naar gestreefd om dagelijks drie wedstrijden, zo spoedig mogelijk, achter elkaar te varen op de Innerloop/Outerloopbaan die ter hoogte van Brouwershaven ligt.
Houd er rekening mee dat de start ca. 2,5 n.m. uit de haven van Scharendijke kan liggen. Er kan tegenwoordig op het terrein van de W.V.S. gekampeerd worden, dit voornemen dient echter tijdig gemeld te worden.
Het inschrijfgeld bedraagt € 30,= voor eenmansboten en € 40,= voor tweemansboten.

 De klassen die uitgenodigd worden zijn :
Flying Dutchman
Finn
Laser Standard
Laser Radial
Laser 4.7
Solo
Snipe
FJ