42e Kleine Sneekweek: Soloklasse zeilt alleen weekend 19 + 20 mei mee

By 5 augustus 2012juni 5th, 2018Nieuws

Vorig jaar heeft de soloklasse weer na lange afwezigheid in Sneek meegedaan op het Sneekermeer met De Kleine Sneekweek. Het was een succes en we waren zichtbaar aanwezig. Er is nog een artikel aan gewijd met een interview van onze voorzitter. Het zeilwater is perfect met lange rakken en flinke golven vanaf windkracht 4. Daarnaast is het ook het eerste BIG 5 evenement van dit seizoen.

De camping RCN de Potten ligt aan het water en je kunt er huisjes en stacaravans huren. Uiteraard kun je ook je eigen kampeerspullen weer van zolder halen. Aan het water zijn leuke terrasjes en In Sneek wordt veel georganiseerd om het ook ‘s avonds gezellig te hebben.

Uit de contacten met diverse zeilers bleek dat de voorkeur uitgaat naar 2 dagen in plaats van 4 dagen zeilen. De Soloklasse zeilt dan ook alleen het weekend mee zodat je geen 4 dagen weg hoeft te zijn van huis. Je betaalt per wedstrijddag € 9,35,- zodat de kosten erg meevallen. Schrijf je op tijd in (vóór 11 mei) anders komen er nog € 12,50 aan administratiekosten bij. Er moeten minimaal 7 boten staan ingeschreven voor deelname aan dit evenement.

De camping heeft een helling bij de haven waar je gebruik van kunt maken. Programma,
routekaarten en wedstrijdbepalingen zijn vanaf 17 mei (Hemelvaartsdag) verkrijgbaar bij het wedstrijdcentrum van de KWS.

Verdere info is te vinden op http://www.sneekweek.nl/, tel 06-38642936 of email wedstrijden@sneekweek.nl

Inlichtingen, startrooster en wedstrijdbepalingen ook op http://www.sneekweek.nl/ (vanaf maandag 12 mei 2012)

Om op tijd te weten of we voldoende boten aan de start krijgen verzoeken we je zo snel mogelijk in te schrijven!

  • Click hier om je in te schrijven
  • Click hier voor de deelnemerslijst