50e Vrijbuiterweekend 7/8 juli 2012

By 25 mei 2018juni 5th, 2018Nieuws

Op zaterdag 7 juli en zondag 8 is het 50e Vrijbuiterweekend. Er wordt tijdens dit weekend 2 wedstrijden per dag gevaren en de 1e start op zaterdag is om 11.00 uur en op zondag zal het 1e startschot om 10.00 uur te horen zijn.

Vanaf de wal zijn de wedstrijden ook goed te volgen en ze finishen voor de starttoren van de Vrijbuiter.

Uiteraard is het Vrijbuiterweekend ook bekend van de vele vrijwilligers die allerlei hand- en spandiensten verrichten zowel op het water als op de wal. Samen met de zeilers maken zij er een gezellig en groots zeil-evenement van.

Op zaterdag vanaf 17.00 uur komt Paul Poulissen optreden terwijl Walter Keff met zijn team de traditionele Vrijbuiter BBQ zal verzorgen. Deze BBQ is uiteraard ook bedoeld voor alle Vrijbuiterleden die naar de wedstrijden komen kijken of van het optreden van Paul Poulissen willen genieten. Dus geef je op bij Walter: via de mail: clubhuis@gwvdevrijbuiter.nl, aan de bar in het clubhuis of via de telefoon 085-8769726 (clubhuis).

Na de laatste wedstrijd op zondag zal de prijsuitreiking in het clubhuis plaatsvinden en daarnaast zullen DJ Justen&Jordey de muziek verzorgen.

Uit ervaring weten we, dat het een komen en gaan is van auto’s en trailers. Houd er rekening mee, dat de parkeerplaats deze twee dagen veel gebruikt wordt voor het manouvreren van deze auto’s en trailers.

Wij raden u dan ook aan, indien mogelijk, zoveel mogelijk met de fiets te komen. Komt u toch met de auto, geen probleem want er is een extra parkeergelegenheid op een weiland (tegenover jachthaven ‘t Anker) waar ‘s-morgens van 08.00 tot 10.00 uur en ‘s-middags vanaf 16.00 – 18.00 uur een pendelbusje rijdt om u heen en weer te brengen. Tot dan!

Wedstrijdcommissie Evenementen commissie GWV De Vrijbuiter

click hier om je in te schrijven

Click hier voor de deelnemerslijst