Belangrijke informatie over het ONK en noodzakelijke wedstrijdlicentie!

Beste inschrijvers voor het ONK,

Wat fijn dat jullie weer in zulke grote getalen hebben ingeschreven voor het ONK. Een ONK dat in alle opzichten anders zal zijn dan voorgaande edities door Corona. Echter wij als bestuur en Watersport Vereniging Randmeer willen een ‘veilig’ ONK voor iedereen organiseren en vragen dus ook van jullie als zeilers je te houden aan de Corona maatregelen, die wij treffen en die gelden in Nederland. Deze zijn tevens vastgelegd in het Coronaprotocol en teken je voor in het inschrijfformulier.

 1. Wij gaan deze editie 2020 voor het zeilen en hebben dan ook met pijn in ons hart besloten om alle ‘socials’ af te lasten. Hiervoor zal een vergoeding komen die we achteraf met de zeilers verrekenen.
 2. Je dient het inschrijfgeld voor 10 september voldaan te hebben, want dat kan niet ter plekke contant! Is het inschrijfgeld niet binnen dan doe je niet
 3. Bij het te water laten kiezen we voor 4-5 trolleyhulpen uit de deelnemers die zorgen voor een vlotte doorstroming van de trolleys en het deelnemersveld. Wij zorgen voor handschoentjes.
 4. Wij varen alle wedstijden achter elkaar zonder walpauze.
 5. Wij houden dagelijks een kort palaver op het strand om jullie goed te informeren, maar we houden de 1,5 m afstand.
 6. Elke wedstrijdzeiler dient een wedstrijdlicentie te hebben. Deze kun je aanvragen bij het watersportverbond via deze webiste: https://webshop.watersporters.nl/productcategorieen/11/licenties
 7. Heb je geen geldige wedstrijdlicentie dan mag je niet meedoen aan het ONK.
 8. Vergeet niet het Coronaprotocol via hier te downloaden en goed door te lezen. De organisatie gaat mensen aanspreken die zich er niet aan houden
 9. Download hier het inschrijfformulier en neem deze ingevuld en getekend mee naar het ONK. Ter plekke zijn geen inschrijfformulieren beschikbaar!!!

We kunnen ons voorstellen dat je op basis van bovenstaande mogelijk niet meer wilt meedoen aan het ONK. Wij zouden dit uiteraard jammer vinden, maar je kunt je afmelden en dan ontvang je het inschrijfgeld terug.

We vragen van jullie:

 • Je wedstrijdlicentie te regelen als je dat nog niet gedaan hebt
 • Het inschrijfgeld over te maken naar de rekening van de NSO (zie NOR)
 • Het inschrijfformulier uit deze mail uit te printen, in te vullen en ondertekend mee te nemen vrijdag 11 september

Ondanks alle maatregelen streven wij ernaar een kwalitatief en waardig ONK te verzeilen van 11-13 september bij Watersport Vereniging Randmeer. Wij vertrouwen op jullie medewerking en gaan er een mooi ONK van maken!

Het bestuur NSO