Gelukkig hebben we net voor het grote feest van de NationsCup op Garda ons eerste doel met de “Vrienden van de Soloklasse” bereikt. Afgelopen week hebben we mede dankzij Dekker Watersport een nieuwe GoPro kunnen aanschaffen. Dekker heeft ons een hele grote korting gegeven waarvoor wij erg dankbaar zijn.

Het eerste filmpje staat al ons Youtube kanaal en op Garda gaan we proberen om elke dag een klein verslagje te publiceren. Dus abonneer je nu op ons kanaal zodat je gelijk op de hoogte gebracht wordt als we een nieuw videootje plaatsen

Op naar het tweede doel!

Tijdens de ALV opperde Claar van der Does dat een feest tijdens de ONK ook een mooi doel zou zijn en aangezien we nog wat geld in kas nu over hebben verwachten wij dat we dit doel ook kunnen halen. Echter is het nog lang niet genoeg dus als je nog geen “vriend” bent meld je dan nu aan door minimaal € 25,– (mag natuurlijk altijd meer) over te maken naar NL 52 INGB 0002 2102 96 t.n.v. Ned. Soloklasse Organisatie te Gouda onder vermelding van ” vrienden van de Soloklasse.