Eerste Grote Solo Winter Ronde 2010 geschaatst

By 1 oktober 2010juni 5th, 2018Nieuws

Tja, niet alle Solisten kunnen wachten tot de ALV… Dus waren Armand, Claar, Eddy, Elaine, Johan, Hans, Pieter, Ron, Sybrand en aanhang (zelfs uit Mexico) zondag 10 januari afgereisd naar Loosdrecht om de Eerste Grote Solo Ronde 2010 te schaatsen. Een prachtig rondje door weer en wind op de 1e, 2e en 3e plas. Lunchen met snert op de Vrijbuiter en afsluiten met ijsbeertjes (voor wie niet weet wie dat zijn: vraag Johan) bij dezelfde club. Dat smaakt naar meer!

Tegelijkertijd hadden op de Kaag een aantal andere Solozeilers (met Italiaans aanhang)zich op het ijs begeven met het plan naar Loosdrecht te gaan schaatsen. Dat hebben Thedor, Marleen, Marc, Francesca en Peter echter niet gehaald, officieel omdat niet alle doorvaarten voldoende dik ijs hadden, maar eigenlijk gewoon omdat Peter traditioneel weer veel te laat aan de start verscheen.

Als de winter doorzet kunnen we hetzelfde feestje nog eens herhalen volgende week zondag. Dan met korte baan wedstrijden op de Braassem, voorafgaand aan de ALV!