Goede voorbereiding op het wedstrijdzeilseizoen

By 3 november 2017juni 5th, 2018Nieuws

We hebben vorig weekend een prachtige MTB clinic gehad. Zoals Peerke aangaf heeft het overeenkomsten met zeilen. Je moet de fiets onder controle hebben om überhaupt een goede afdaling te kunnen maken. Vooruit kijken en een zijn met de fiets is voorwaarde voor snelheid. Een mooie parallel met bv het ronden van een boei. Iedereen was enthousiast en volgend jaar komt het weer op de kalender.
 
25 maart wordt er een clinic op Giesbeek georganiseerd met aansluitend 26 maart wedstrijden, een super combinatie. Wat je geleerd hebt de volgende dag direct in praktijk brengen.

Trainingsweekend in April

22 en 23 april organiseren wij op het Tjeukemeer te Oosterzee een zeiltrainingsweekend met twee trainers. Het is een nieuw initiatief met als doel ons gezamenlijk niveau op een hoger plan te brengen en iedereen de persoonlijke aandacht te geven die men verdient. Ieder heeft zijn eigen ontwikkelpunten en we gaan elkaar beter maken.

Oosterzee is een super locatie met goede trainingsmogelijkheden. Het Tjeukemeer is een groot meer en dichtbij de locatie is een eiland. Er is altijd een rustig hogerwal gedeelte in de buurt dus geschikt voor zowel de instappers als de gevorderde zeilers.

De deelnemersgroep zal in twee groepen worden verdeeld en iedere groep krijgt een eigen trainer. Er zullen filmopnames van iedere deelnemer gemaakt worden welke na de training zullen worden geëvalueerd. Er is een dagprogramma en een avondprogramma. De training wordt zondag afgeslopen met een aantal korte wedstrijdjes zodat ook hier het geleerde direct in praktijk gebracht kan worden. Zorg dat je erbij bent!

De accommodatie in Oosterzee (vlak bij Lemmer) is vrijdagmiddag vanaf 17:00 uur geopend, de boten kunnen dan al op de plek neergezet worden en ………. het diner staat klaar. Uiteraard is er zaterdagochtend ook gelegenheid aan te komen echter vrijdagavond heeft de voorkeur. Zondagmiddag stoppen we vroeg genoeg om weer op tijd thuis te kunnen zijn.

De kosten zijn €80,- inclusief 2x diner, 2x overnachting en 2x ontbijt.

Schrijf snel in, we gaan er iets onvergetelijks van maken, verdere details volgen.