Loosdrechtweekend 2007

By 25 mei 2018juni 5th, 2018Nieuws

Van 20 t/m 22 juli wordt op de Loosdrechtse plassen het Internationale Loosdrecht Week 2007 gehouden. Anders dan voorgaande jaren is het evenement niet 5 maar 3 dagen lang. De organisatie verwacht hiermee beter aan te sluiten op de wensen van klasseorganisaties en deelnemers.

Dit jaar zal de Loosdrechtweek ingekort worden van 5 naar 3 dagen. Deze verandering is ingegeven door de wensen van de klassenorganisaties en de zeilers die in grote lijnen hebben aangegeven dat ze:

1. minder dagen vrij willen nemen voor een zeilevenement
2. meerdere wedstrijden per dag willen varen
3. kortere uitdagende banen
4. goed walprogramma
5. goede faciliteiten aan de wal

De Stichting Loosdrechtweek heeft besloten dit jaar het roer om te gooien en een compactere Loosdrechtweek te organiseren. Om de ?druk? op het wedstrijdwater in de hand te kunnen houden staat de
organisatie open voor klassen met meer dan 12 inschrijvers. Op vrijdag en zaterdag zullen er twee wedstrijden gevaren worden en op zondag ??n, zodat deelnemers van buiten Loosdrecht nog op een
normale tijd thuis kunnen zijn.

Het walprogramma bestaat uit een gratis welkomsborrel bij de KWV
Loosdrecht en een gedeeltelijk gesponsorde BBQ op de zaterdag bij het Witte Huis. De prijsuitreiking is op zondag bij het Witte Huis.

De Stichting Loosdrechtweek hoopt, door goed te hebben geluisterd
naar de wensen van de zeilers en de klassenorganisaties, dat het in 2007 een compacte, sportieve Loosdrechtweek mag worden met veel deelnemers.

Inschrijven kan via de website www.loosdrechtweek.nl

Klik hier om te zien wie er al is ingeschreven