Mededelingen ONK

By 9 mei 2012juni 5th, 2018Nieuws

noticeboard.jpg (thumb)Beste Solozeilers,
 
Het NK nadert en het gaat er om spannen of we de 50 deelnemers gaan halen, de weersverwachting is best goed en hopelijk laat de wind het niet afweten.
 
Hierbij enkele mededelingen betreffende het sociale programma het feest op zaterdag en het overnachten in de tenten:
 
Tenten:
 
Er zijn 16 personen die zich hebben opgegeven voor een slaapplaats in de tenten. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar (graag z.s.m aanmelden: wedstrijd@soloklasse.nl)
 
De tenten worden donderdag avond opgezet en je kunt donderdag dus al slapen als je wilt. In de tenten staan veldbedden je moet je eigen kussen en slaapzak meenemen. We zorgen in iedere tent voor elektriciteit (een lamp en wat stopcontacten om je telefoon op te laden e.d.)
 
De tenten staan opgesteld op het grasveld voor het clubhuis, douchen kan in het clubhuis (boven) de uitbater van het clubhuis heeft ’s morgens broodjes (tegen betaling).
 
Happy hour:
 
Vrijdag na de wedstrijden is er een happy hour aan de bar, de eerste 2 a 3 drankjes zijn gratis.
 
Diner:
 
Op zaterdag avond is er een koud buffet op het water, als je je hebt opgegeven zorg dat je om 18:00 uur klaar bent en aanwezig bent bij het clubhuis.
Als je je (of 2e persoon) nog wilt opgeven dan kan dat per mail naar wedstrijd@soloklasse.nl
 
 
Volgboot:
 
Voor partners en belangstellenden zal er op zaterdag en misschien ook op zondag een volgboot beschikbaar zijn. De volgboot ligt zaterdag ochtend bij aanvang van de wedstrijden aan de wal voor het clubhuis, het is een grijze reddingssloep met een vlag van de Soloklasse er op.
 
De geplande lunch op een eiland gaat niet door.
 
Wij wensen iedereen al vast veel plezier !