Nations cup 2014 Gardameer, Riva Italie

By 25 mei 2018juni 5th, 2018Nieuws

De Nations cup vindt dit jaar plaats van 8 t/m 11 juli in Riva op het Gardameer in Italie.

Er is veel belangstelling vanuit Engeland. Accommodaties worden al geboekt en aan een gezamenlijk boten transport wordt ook gewerkt. Combineer vier dagen zeilen met een fantastische vakantie langs het Gardameer of elders in Italië.

 

 

Programma:

Er zijn 4 wedstrijddagen (dinsdag t/m vrijdag), althans middagen want dan pas steekt de wind op, in die 4 dagen varen we 10 wedstrijden en na afloop van iedere wedstrijddag is er een pasta hap op de zeilclub, behalve op woensdag want dan is er een gezamenlijk diner.   

Deelnemers en inschrijven:

Voor wie niet wachten kan en zijn deelname wil veilig stellen kun je HIER vast inschrijven en HIER kun je zien wie er al ingeschreven zijn.

Botentransport:

Voor wie niet zelf met de boot achter de auto wil rijden is Joris Heerkens, solozeiler van de Vrijbuiter in gesprek met een transporteur om solo’s per container/wissellaadbak te vervoeren.  De boten worden op de plek van bestemming gebracht zodat je snel met auto of vliegtuig naar Garda kunt reizen. Joris schat in dat de kosten voor de heen- en terugreis bij transport van 8 solo’s ongeveer € 400,- per boot bedragen. Willen degenen die belangstelling hebben of meer informatie wensen snel contact opnemen met Joris Heerkens. Joris kan dan in onderhandeling  met de transporteur en concrete afspraken te maken. De volgorde van aanmelding is leidend voor een plaats in de container. Indien er meer dan 8 aanmeldingen zijn moeten er voldoende deelnemers zijn voor een 2e wissellaadbak. Je kunt Joris mailen op joris.heerkens@kpnmail.nl

De reis naar Garda:

Voor wie niet met de auto naar Riva wil rijden zijn er verschillende mogelijkheden om te vliegen, bijvoorbeeld via Milaan, vervolgens met de trein in 1 uur naar Desenzano wat aan de zuid kant van het Gardameer ligt, vervolgens vaar je per veerboot het gehele meer over naar Riva. Vliegen op Verona is ook mogelijk, met een gehuurde auto ben je in iets meer dan 1 uur in Riva.   

Accomodaties:

Er zijn verschillende campings, appartementen en hotels in Riva boeken gaat eenvoudig via Internet bijvoorbeeld www.booking.com in de NOR staat ook veel informatie over accomodaties en via de site van de jachtclub http://www.fragliavelariva.it/en/accommodation is ook veel te vinden.

Campings:

Hotels:

Appartementen:

Volgboten:

Helaas het is niet toegestaan om met volgboten het water op te gaan, het noordelijke gedeelte van het gardameer is exclusief gereserveerd voor zeilers en surfers.