Beste Solisten,

 

Op de Algemene ledenvergadering jl. in Loosdrecht heb ik voorgesteld om de “Club van 50″ nieuw leven in te blazen.

Na enig rondvragen weet ook bijna niemand meer wat de ” Club van 50″ inhoudt en volgens mij waren velen van de aanwezigen enthousiast over het nieuwe plan. Het voorstel is om de naam te veranderen in ” de vrienden van de Soloklasse”. Er kan al een vrijwillige bijdrage gedaan worden vanaf € 25,00.

Om ook duidelijk te laten zien wat we met de bijdrage doen is voorgesteld om voor dit jaar een GoPro voor de klasse aan te schaffen. (Misschien overbodig om te zeggen maar toch: de camera is van de vereniging en kan bij alle Solo-evenementen en trainingen worden gebruikt).

Mocht er geld over zijn, kunnen we hier iets mee doen op bijv. het komende ONK op de Brasem.

Onze communicator heeft zijn vlogs ( zie ook de laatste geweldige 2 verslagen van het NK Sprint) gemaakt zijn eigen GoPro maar die heeft het helaas begeven. Om ook in de toekomst waanzinnige vlogs / filmpjes te maken is een nieuwe camera nodig en wil ik jullie, zoals al eerder op de ALV, vragen om een vrijwillige bijdrage te doen.

Op de ALV zag ik veel handen de lucht in gaan maar tot heden hebben we nog niet zoveel vrienden als dat we gehoopt hadden…

De vrienden tot nu toe zijn: Arnold Jippes, Hedser Dijkstra. Norbert Zonneveld, Klaas de Vries. Peter Jansen., Yme Bosma, Jaap Atema., Jan vd Meer, Saskia Arnold en Roel den Herder.

Mocht je ook de ” vrienden van de Soloklasse ” willen ondersteunen, dan kun je je bijdrage storten op NL 52 INGB 0002 2102 96 t.n.v. Ned. Soloklasse Organisatie te Gouda onder vermelding van ” vrienden van de Soloklasse ” en je zeilnummer, of stuur mij een WhatsApp met het bedrag dat je wilt bijdragen en ik stuur je een Tikkie voor een eenmalig incasso. Ik regel dan de rest! Mijn nummer is 06 53235818.

Alvast bedankt en zoals ik jullie ken rekenen we op veel vrienden…

Met vriendelijke groet,

Roel den Herder

Sponsorcommissie Soloklasse Nederland