Open Nederlands kampioenschap Soloklasse 2012

By 9 april 2012juni 5th, 2018Nieuws

  Click here for the English version

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 september 2012 zal bij Watersportvereniging de Vrijbuiter in Loosdrecht het ONK worden gehouden. Het evenement wordt georganiseerd samen met de Vrijheidsklasse. 

De wedstrijden staan onder leiding van meervoudig Nederlands zeilkampioen Martin Heineke samen met het zeer ervaren wedstrijdcomité van de Vrijbuiter.

De haven en het nieuwe clubhuis staan garant voor uitstekende faciliteiten voor de zeilwedstrijden en het sociale programma.

Voor  deelnemers die dat wensen zijn gratis slaapplaatsen op het terrein beschikbaar in patrouilletenten (inclusief veldbed). De uitbater van het restaurant serveert ‘s morgens tegen een geringe vergoeding een onbijt.

legertent.jpg (thumb) 

Vrijdag is er na afloop van de wedstrijden een happy hour in het clubhuis . Dit wordt aangeboden door de Soloklasse organisatie.

Zaterdagavond is er een gezamenlijke maaltijd . Deze zal worden omlijst met een verrassende happening op of rond het water van de Loosdrechtse plassen of de Vecht. Je betaalt alleen de maaltijd (kosten ca 20,-) De happening wordt gesponsord door ‘de Ware Jacob’.

Voor aanhang en /of toeschouwers is er op zaterdag en/of zondag een volgboot beschikbaar waarmee de wedstrijden vanaf het water kunnen worden gevolgd.

Verder is het de bedoeling om op één van de dagen een lunch op een eiland te organiseren.

Click hier voor de Notice of Race

Click hier om in te schrijven

Click hier om te zien wie zich hebben ingeschreven