SOLO 50 jaar: After Anniversary Party

By 25 mei 2018juni 5th, 2018Nieuws

Jubileum evenement 2 en 3 september 2006

In het weekeinde van 2 en 3 september staat een groots evenement gepland om het 50-jarig bestaan van de solo te vieren: de after anniversary party. De locatie is niet toevallig gekozen. Het festijn zal plaatsvinden op de Kaag, waar het ontwerp van Jack Holt haar eerste stapjes in Nederland zette en waar de basis is gelegd voor de Nederlandse Soloklasse Organisatie. Er waren tijden dat er velden van 100 solo?s rondvoeren in Nederland en die zouden we natuurlijk graag doen herleven!!!! Zou het niet fantastisch zijn als de Kager plassen zwart zouden zien van de solo?s? Dat lijkt ons wel! Daarom vragen wij iedereen die een solo bezit deze naar De Kaag te slepen en er lekker een potje mee te varen. Meedoen in deze is veel belangrijker dan het juiste zeiltje, de juiste spullen, meetbrieven, voldoende ervaring en meer van dergelijke nonsens; desnoods stap je met zijn
twee?n in de boot. Een houten mast is geen excuus: de solo is gemaakt om in te zeilen en dat is precies de bedoeling van de after anniversary party. Dus kom en neem je solo en je familie mee!

Zaterdag 2 september:
We hebben oud-solozeilers uitgenodigd om nog eens een keer het solo-gevoel te herbeleven middels teamwedstrijden. Dit staat gepland op zaterdag. Voordat de oud-solozeilers onze boten innemen varen we natuurlijk eerst zelf een potje! Waarschijnlijk een rondje door de ?boerenbuurt? maar dat hangt van het weer en het wedstrijdcomite af. De dag zal er ongeveer zo uit zien:
11:00 Start van de lange baan wedstrijd
13.30 Eerste start teamwedstrijden voor oud-solozeilers (eventueel aangevuld met huidige solozeilers)
16.30 Einde teamwedstrijden
16:30- 17:00 Boot opruimen, bijpraten
17:00 Borrel
19.00 Diner voor oud en nieuw

Zondag 3 september:
Dit wordt een dag exclusief voor de huidige solozeiler. Een frisse neus halen na de festiviteiten van de dag ervoor en heerlijk genieten van je solo en het feit dat je op het water bent en je overal om je heen dat eigenwijze bootje ziet!
11:00 Eerste start korte baan wedstrijden
15.30 Prijsuitreiking


Inschrijven
(voor 24 augustus):

Je kunt je inschrijven voor het zeilen, wat wij natuurlijk bijzonder stimuleren, maar je kunt ook voor alleen het diner inschrijven. Heb je geen zin of tijd voor beide dan kun je natuurlijk ook gewoon overdag langskomen, hiervoor is uiteraard geen inschrijving verplicht. Om het financieel risico voor de NSO beperkt te houden is je deelname aan het diner verzekerd op het moment dat je hebt ingeschreven en het verschuldigde bedrag hebt overgemaakt op giro 2210296 tnv Penningmeester NSO te Hilversum (beide voor 24 augustus). Het diner kost E 19,50 per persoon.
?
Klik hier
om in te schrijven als oud-solozeiler

Klik hier
om te zien welke oud-solozeilers al ingeschreven hebben

Klik hier
om in te schrijven als actief-solozeiler

Klik hier
om te zien welke solozeilers al ingeschreven hebben
Tot 2 en 3 september!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!