Solo in Oostenrijk deel 2

By 25 mei 2018juni 5th, 2018Nieuws

Al eerder berichtten we over Nederlandse Solozeiler in Oostenrijk. Inmiddel is Gerard zoals aangekondigd langs gegaan voor een training en een korte vakantie, en razend enthousiast weer terug gekomen: ‘Net zo mooi als Garda maar dan dichterbij’. Ook Wim is enthousiast over de Solo en zeker van plan ook een paar evenementen in Nederland te komen zeilen. Gerard heeft een kort verslag over zijn bezoek geschreven.

 

Gerard op visite bij Wim Borias die in Oostenrijk woont en besloot om Solo te gaan varen!

Stel je voor;
1. Je bent 62 jaar.
2. Weegt 63 kg.
3. Je woont in Oostenrijk
4. Nog geen Solo te bekennen op die prachtige meren.
5. Ook nog niet van een solo gehoord, en je koopt er gewoon 1 op aanraden van een goede vriend.
Wat gebeurt er dan met een Wim Borias?
Hij zei, ik citeer: “Geloof me Gerard, het voelt of ik me jeugd herbeleeft. Fantastisch!!!!”

 

En dan koop je na eerst geproefd te hebben van een goedkope oude Solo versie, gelijk de 2e, een betere, een legendarische, de NED-500 met de naam Tackticks! 

Ik heb de boot verkocht aan Wim Borias, 62 jaar jong moet ik zeggen.  Wim zit vol energie. Ik maakte de afspraak bij de deal hem in Oostenrijk wat instructies, trimtips & natuurlijk wat zwemles te geven. Mensen wees gerust, Wim kan zwemmen en daarnaast is hij kan ik u vertellen dat hij een zeer gastvrije maar ook een fantastisch persoon is.

Wim doet aan skeeleren, skiën, & langlaufen, weegt 63 kg en zit vol energie met leuke plannen. Zo hebben we afgesproken om dit jaar nog een trainingsweekje te doen op de Braassem en aansluitend aan een evenement mee te komen doen.

Wim  dat staat!, Tot gauw!

Gerard Post