Helaas is zijn bij ons de April wedstrijden afgelast vanwege te weinig inschrijvingen. Te koud? Of moet in het algemeen de Nederlandse Soloklasse post-covid nog een beetje wakker worden?

Ter realisatie, over slechts 6 weken staan onze Britse vrienden weer bij ons op de stoep in medemblik. Leuk om te kijken wie het best onder de tap kan hangen bij Brakeboer, maar beter leggen we ze het vuur aan de schenen op het water. Eens?

Dat betekent dat er meters gemaakt moeten worden. Wedstrijdritme. Een beetje prof wielrenner moet minstens 3000km in de benen hebben alvorens het klassiekerseizoen begint. Hoeveel up- en downs zou dat zijn op het water vrij vertaald?

Die baantjes kunnen we maken in een aantal mooie wedstrijden:

Schrijf je snel in! Er moeten nog serieus een aantal boten bij!

Als we de nieuwe Solo Interactive mogen geloven, zit het met het aantal up- en downs in de UK wel goed. Sterker, die gasten gaan met weer en wind het water op en hebben de eerste serieuse potten al in de benen! Lees snel het verslag van de Noble Marine Winter Champs en weet alvast wie je vooraan kan verwachten in Medemblik.

Mocht er veel wind komen, dan heeft Andy ‘Taxi’ Davis nog wel een aantal goede tips klaarstaan met handige Youtube video’s.

[button color=”undefined” hover_text_color_override=”undefined” url=”https://issuu.com/soloeditor/docs/solointeractive_6_?fr=sYjY5YTQ4MTM5ODU” text=”Lees nu!” color_override=”#ff7d21″]

*foto: Eize ©