Wedstrijdzeilen is ook een beetje het spel van de regels en kennis van de regels vergroot het plezier. Daarom heeft het Verbond in samenwerking met Henk Plaatje en Watersport-TV.nl een website en video’s gemaakt over dit toppic. Op de website www.watersporttest.nl kun je je kennis testen.

Het Watersportverbond stelt deze cursus gratis ter beschikking aan wedstrijdlicentiehouders en race officials. Voldoe je daaraan dan kun je inloggen met de volgende gegevens:

Gebruikersnaam: je relatienummer bij het Watersportverbond vooraf aangevuld met nullen (in totaal bestaat je gebruikersnaam dan uit 10 cijfers)
Wachtwoord: changeme (dit wachtwoord moet je wijzigen wanneer je voor de eerste keer inlogt)
Binnenkort stelt het Watersportverbond ook houders van een bemanningslicentie de cursus gratis beschikbaar. Houd daarvoor www.watersportverbond.nl goed in de gaten en ook de Facebookpagina Watersportverbond Wedstrijdzeilen.

Let op: Wanneer je jonger bent dan 16 jaar heb je toestemming van je ouders en/of verzorgers nodig om de tool te gebruiken. Vul in dit geval bij het aanmaken van het account de leeftijd in van de ouder en/of verzorger die toestemming heeft gegeven. Vul je een leeftijd in onder de 16 jaar, wordt je account definitief geblokkeerd.

Inloggen lukt niet !

Als je in aanmerking komt voor een gratis account van het Watersportverbond moet je inloggen zoals hierboven beschreven staat.
Het inloggen lukt niet als je een andere gebruikersnaam gebruikt.

Je kunt maar met één E-mailadres en/of één gebruikersnaam inloggen. Heb je al een keer ingelogd dan moet je het wachtwoord gebruiken dat je het veranderd. Vraag als je dat bent vergeten een nieuw wachtwoord aan.

Lukt het nog niet om in te loggen dan kun je (nogmaals) contact met mij opnemen om uit zoeken wat er aan de hand is:

Henk Plaatje info@watersporttest.nl