The Great Communicator

By 1 september 2016juni 5th, 2018Nieuws

De Nederlandse Soloklasse Organisatie is op zoek naar “The Great Communicator” om ons groeiend aantal leden goed te informeren en te enthousiasmeren.

Wat bieden wij?

Een grote gezellige groep van ongeveer 120 leden die het leuk vinden om te zeilen in een Solo al dan niet in wedstrijdverband. Een enthousiast bestuur dat met veel plezier evenementen organiseert. Een internationaal perspectief; met name de contacten met onze grotere zuster organisatie in Engeland zijn warm.

Wat vragen wij?

Een nieuwsgierig iemand (M/V) met goede contactuele vaardigheden, die het leuk vindt om met behulp van diverse mediatechnieken (website, twitter, foto’s, artikelen) de leden van de Soloklasse alsmede mensen van andere organisaties te informeren. We verwachten dat de kandidaat actief meedenkt met het bestuur en initiatieven neemt om het zeilen in de Solo actief te promoten. Om dit te doen moet er wel de bereid bestaan om kennis te nemen van het protocollen om de website van de klasse te kunnen gebruiken en om bij te dragen aan het ‘content management’ van de website.

Hoe kun je reageren?

Stuur een mail naar bestuur@soloklasse.nl