3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #4291
  Harold Lensing
  Deelnemer

  Hoe mooi zou het zijn indien we de RandmeerRace met een veld van 30-40 Solo’s kunnen varen. Al decennia lang is de RandmeerRace een klassieker voor de Finn zeilers (50-60 deelnemers) en nu voor de 1e keer doen ook de Solo’s mee, dat op zich is al geweldig! Een week later zeilen we hier ook op het Veluwemeer het ONK Solo 2020. Deelname aan de RandmeerRace is daarom niet alleen een sportief en gezellig zeilevenement, maar ook een goede opmaat voor het ONK. Bijkomend voordeel; de deelnemers kunnen hun boten gratis laten staan voor het ONK , want dat vindt op dezelfde locatie plaats. Kortom genoeg redenen om aan de RandmeerRace deel te nemen, jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd! Inschrijven via http://www.soloklasse.nl. NB. En mocht onverhoopt ivm Covid-19 het evenement geannuleerd worden, dan volgt 100% restitutie van het inschrijfgeld.

  • Dit onderwerp is gewijzigd 3 jaren, 10 maanden geleden door Ted Bakker.
  #4342
  Michiel de Boer
  Deelnemer

  Hoi Harold,

  Vraagje over de randmeerrace, is het ook mogelijk om met een camper naar het evenement te komen?

  Voor het ONK had ik begrepen dat we er wel kunnen staan maar als het kan zou ik de RandmeerRace ook al graag met camper komen.

  Daarnaast een vraag over de inschrijving, is er ook een bedrag voor alleen het inschrijven (zonder bbq) of is dit niet mogelijk?

  Groet,

  Michiel

  #4344
  Harold Lensing
  Deelnemer

  Hi Michiel,

  Yes, je kunt met je camper naar de RandmeerRace komen en deze pal tegenover ons clubhuis parkeren. Het inschrijfgeld is all in en bij niet deelnemen aan het buffet volgt geen restitutie.

  Met de hartelijke zeilersgroeten,

  Harold Lensing

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.