Update ONK 2014 Sneek, Schrijf op tijd in !

By 25 mei 2018juni 5th, 2018Nieuws

LET op: inschrijven na 24 augustus kost € 25,- extra !

Van 29 t/m 31 augustus vindt het ONK 2014 plaats op het Sneekermeer. Het ONK wordt voornamelijk georganiseerd vanaf het starteiland in Sneek. Het is mogelijk je boot naar het starteiland over te brengen en op het eiland te overnachten ofwel: 3 dagen eilandgevoel in Friesland. 

Roerkoning:

De Roerkoning is de nieuwe accomodatie van de KWS, van hieruit worden de meeste activiteiten georganiseerd, in de Roerkoning kan worden overnacht op slaapzalen met stapelbedden, toilet en douches zijn op de gang. ’s Morgens wordt het ontbijt verzorgd en kun je een lunchpakketje maken. De prijs voor per overnachting plus ontbijt bedraagt € 17,50,- per nacht.

Kamperen:

Op het starteiland kan ook uitstekend worden gekampeerd, hierbij kan tevens gebruik worden gemaakt van het ontbijt in de Roerkoning (kosten: € 7,50).

Appartementen Paviljoen:

Voor wie niet op een jeugherbergachtige manier wil overnachten zijn er appartementen te huur bij het Paviljoen, deze locatie is niet op het starteiland maar wel direct naast de pont. In dat geval kan je boot daar ook gestald worden, er is daar ook een helling om de boten te water te laten.

Pont: Op donderdag middag en avond is het mogelijk om met boot op de waltrailer over te varen naar het starteiland. Gedurende het evenement vaart de pont regelmatig en iedere deelnemer ontvangt een bewijs om vrij gebruik te kunnen maken van de pont.

Programma:

Het ONK begint donderdag middag/avond en we gaan meten ! tussen 14:00 uur en 21:00 uur dien je je boot aan te bieden voor de meting, meting en registratie vindt plaats bij het paviljoen.

Het ONK wordt officieel geopend op donderdag avond om 21:00 uur met een palaver bij de Roerkoning op het starteiland.

Op vrijdag avond is er een happy hour bij het Foarunder op het starteiland.

Op zaterdag avond is er een gezamelijk diner in het Foarunder op het starteiland.

Inchrijven:

Het inchrijfgeld bedraagt € 75,- LET op inschrijven na 24 augustus kost € 25,- extra !

Klik HIER voor de Notice Of Race

Klik HIER voor inschrijven

Klik HIER voor opgave overnachtingen en diner

Klik HIER om te kijken wie er al zijn ingeschreven