Van de voorzitter

By 9 november 2010juni 5th, 2018Nieuws

voorzitterZo, de twee grote evenementen van het seizoen zitten erop. Na een droomevenement in Quiberon was ook het Nederlands Kampioenschap afgelopen weekend op de Westeinder een groot succes. Het was fantastisch zeilweer en op de kant was de bekende Solo-gezelligheid alom aanwezig. Dat smaakt naar meer…. En dat kan, want we hebben nog vier evenementen te gaan:
 
18/19 sept: NaBraassem: Voor het eerst worden er geen spagettibanen meer gevaren, maar zijn er serieuze op-neer banen. Het spoorzoeken behoort dus tot de verleden tijd.
 
2/3 okt: Houtskool evenement in Loosdrecht. Inmiddels al lang niet meer de afsluiting van het seizoen, wel een weekend dat altijd ouderwets gezellig is. En midden in het land, dus voor niemand ver weg.
 
16/17 okt: Grote Prijs van Den Bosch. Voor het eerst op de Solo wedstrijdkalender. De GP van Den Bosch, die al sinds 1968 wordt verzeild, staat bekend om de Branbantse gezelligheid. Een uitgelezen gelegenheid om de Solo in Brabant aan een groter publiek te laten zien. En echt, Den Bosch is vlakbij.
 
6 nov: Winterkampioenschap op de Vrijbuiter. Één dag wedstrijdvaren met een gezamenlijke lunch en diner. Ook dit jaar doet het bestuur weer zijn best om een interessante spreker te regelen, zodat we tijdens de lange winteravonden iets hebben om over na te denken.
 
Laat het seizoen niet ongemerkt voorbij gaan, pik deze laatste evenementen van 2010 nog mee. Ook goed voor je jaarprijsklassement.
 
Tot op het water!
Claar van der Does