Algemene ledenvergadering 2024

Veel enthousiasme voor het nieuwe zeilseizoen

In Loosdrecht vond op 4 februari de algemene ledenvergadering plaats. Bijna 40 leden namen deel aan de vergadering. De belangrijkste punten op een rij.

Prijsuitreiking

Klassement jaarprijs

  1. Paul Dijkstra
  2. Roel den Herder
  3. Menno Huisman

Beste 60+er: Bas de Regt

Beste vereniging; De Vrijbuiter

Jaap Atemaprijs: Leo Meijaard

De prijs voor de meest gezellige en enthousiaste zeiler is voor Vincent Speelman.

Regio´s

Per regio presenteerden de regiocoördinatoren  de ontwikkelingen op hun plas.

Wedstrijdkalender 2024

De NSO heeft  de SUPER SERIES geïntroduceerd voor een aantal evenementen waaronder het ONK Sprint, het ONK en het Winterkampioenschap. Ook staan de Nationals en de Inlands in de UK op de agenda voor degenen die de overtocht naar de UK willen maken.

COMO 2025

In 2025 wil het bestuur de Nationcup organiseren op het Comomeer. Voor ondersteuning bij de voorbereidingen hebben zich 2 leden gemeld.

Meerjarenplan

Het bestuur heeft het concept van het meerjarenplan besproken met de leden. De soloklasse wil verder groeien. Het bestuur gaat de inzet op PR en communicatie verder uitbouwen waarbij ook aan de leden gevraagd wordt om mee te helpen. Meer samenwerking met de regiocoördinatoren. Het bestuur heeft budget beschikbaar voor trainingen voor ervaren en beginnende zeilers om het niveau verder te ontwikkelen. Daarnaast hebben we naast het zeilen ook ruim aandacht voor de socials.