Vooraankondiging ONK 2016

By 25 mei 2018juni 5th, 2018Nieuws

Vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september zijn de wedstrijddagen. Vrijdag 2 september start het ONK 2016 in Aalsmeer, de eerste start zal om 12:00 uur zijn. Voor meer info zie de Sailing Instructions en NOR

Woensdagavond worden er bij WVA de woensdagavondwedstrijden (19:00 uur de start) gezeild, hieraan kunnen wij woensdagavond 31 augustus deelnemen en bij voldoende deelname krijgen we een aparte start. Voorafgaand (17:30 uur) wordt er een eenvoudige maaltijd geserveerd. Wedstrijd €2,50 en maaltijd €6,- Graag even laten weten via wedstrijd@soloklasse.nl of je hieraan wilt deelnemen. Een mooie manier om het wedstijdwater en omgeving te verkennen.

Woensdag/donderdag; ben je dus al welkom, er is voldoende ruimte om te kamperen en te parkeren. Campers mogen op het parkeerterrein staan. E.e.a. wijst zich vanzelf.

Vrijdag; in de ochtend hebben we om 10:00 uur het welkomstwoord en palaver. In de avond hebben we in het clubhuis om ca 19:00 uur Happy Hour en wordt er op de vereniging voor €7,50 een eenvoudige maaltijd geserveerd.

Zaterdagavond; hebben we met z’n allen een mooi verzorgde BBQ.

Zondagmiddag; is de prijsuitreiking zsm na de laatste zeilwedstrijd, het vriendelijke verzoek hier bij te zijn.

We hebben de optie om op de wedstrijddagen, tijdens de lunchpauze, op een eiland in de Westeinder gezamenlijk te lunchen. De lunchpakketten worden voor €6,50 p.p.p.d. aangeboden en naar het eiland gebracht. Laat even weten via wedstrijd@soloklasse.nl of je hier gebruik van wilt maken.

Verder is er in de ochtend de mogelijkheid een ontbijt te bestellen.

Alles bij elkaar voldoende aanbod om je volledig en zorgeloos op het evenement te focussen.

We zien jullie graag in grote getale verschijnen.