Voorjaarstraining 26 maart en 3 april 2011

By 3 februari 2011juni 5th, 2018Nieuws

klasjeDe enquête van 2010 heeft uitgewezen dat er behoefte is aan meer trainingen. Aan die vraag is gehoor gegeven. Dit voorjaar niet één maar twee trainingen en wel op zaterdag 26 maart en zondag 3 april 2011. Daarna volgt op 21 mei nog een training op Giesbeek. Zaterdag 26 maart zijn Mark Schuurman en Peerke Kortekaas de trainers.

Mark was in zijn actieve zeilperiode lid van de kernploeg. Een blessure noopte hem vroegtijdig met de actieve zeilsport te stoppen. Vandaag de dag is hij Verbondstrainer voor de regio Braassemermeer en traint hij de Optimisten talentjes die diezelfde kernploeg status hebben. Hij heeft een studie vliegtuigtechniek afgerond wat veel raakvlakken met de zeilsport heeft. En dan Peerke Kortekaas, meervoudig Nederlands kampioen. De man voor wie heel Engeland schrik heeft. Wie wil er niet de fijne kneepjes van het Solo zeilen bijgebracht worden?

Zondag 3 april is Mark Schuurman wederom trainer met een nog nader in te vullen persoon. Het accent zal beide dagen liggen op bootsnelheid. Locatie is de WV Braassemermeer. Dat staat voor: ruime verwarmde kleedkamers, warme snacks in het restaurant, goede mogelijkheden om de boot te water te laten. Indien de weersomstandigheden het noodzaken om de training af te gelasten zullen de trainers een alternatief programma verzorgen.

De NSO zal het grootste deel van de kosten dragen, van de deelnemers wordt een bescheiden bijdrage van € 15,- gevraagd.

Programma zal nog nader bekend worden gemaakt maar reken er op dat je boot rond 10u30 opgetuigd moet zijn.

Voor zaterdag 26 maart 2011:
Click hier om je in te schrijven
Click hier om te zien wie er reeds ingeschreven hebben

voor zondag 3 april 2011:
Click hier om je in te schrijven
Click hier om te zien wie er reeds ingeschreven hebben