Winterkampioenschap met Marcelien de Koning!

By 25 mei 2018juni 5th, 2018Nieuws

Op 7 november 2009 vindt op de Vrijbuiter in Loosdrecht de afsluiting van het seizoen plaats. Overdag zeilen we 3 wedstrijden onder leiding van Martin Heineke. ‘Avonds is de al veel geroemde stampotavond in het clubhuis en daarna zal niemand minder dan Marcelien de Koning een presentatie voor ons geven. Met Lobke Berhout werd zij drie keer wereldkampioen in de 470 en behaalde zij een zilveren medaille op de Olympische Spelen in Beijing. Afgelopen september heeft zij aangekondigd SOLO verder te gaan. En al is een surfplank iets anders dan een Solo, toch maakt dit dat ze iets met ons deelt.

Marcelien de Koning (foto: Thom Touw)

Het onderwerp van de presentatie van Marcelien is Doelen stellen en bereiken. Echter, Marcelien heeft aangegeven haar presentatie graag af te stemmen op de wensen van de NSO-leden. Dus wil je iets leren over een specifiek onderwerp, schroom niet en schrijf je wensen op het forum of stuur Marcelien een email via www.marcelien.nl.

Zorg dat je de seizoensafsluiting niet mist! Als je overdag niet zeilt ben je meer dan welkom bij het avondprogramma. Ook partners en andere belangstellenden zijn welkom. Mochten de wedstrijden worden afgelast i.v.m. het weer dan gaat het avondprogramma gewoon door.

Programma:
Inschrijven en koffie    vanaf 10.30 uur
Eerste start               12.00 uur
Borrel                        vanaf 17.00 uur
Eten                         18.30 uur
Presentatie Marcelien   20.00 uur   

Kosten:
•    Wedstrijden inclusief lunch:             € 15,-
•    Alleen avondprogramma (incl. eten)  € 20,-
•    Wedstrijden + avondprogramma       € 30,-
•    Alleen lezing  (NSO leden)               € 5,-
•    Alleen lezing (niet NSO leden)          € 10,-

Klik hier om in te schrijven

Klik hier om te zien wie er hebben ingeschreven