Tijdens de maartwedstrijd op Giesbeek hebben we een test gedaan met het “live” tracken van wedstrijden. Deze test is succesvol verlopen en dus willen graag meer ervaring opdoen met de RaceQS app. Vandaag dat we tijdens de aprilwedstrijd alle deelnemers willen vragen om de app te gebruiken. De app is geheel gratis te downloaden via deze linkjes:  Android Voor Ipone. Alhoewel de app niet moeilijk is en registratie zelfs niet nodig heb ik toch maar een kleine handleiding geschreven die je hier kunt downloaden.

De aprilwedstrijd is “live” (met een vertraging van 5 min) te volgen via deze website.  Aprilwedstrijd Giesbeek

Dus races zullen ook later terug te kijken zijn. Uit mijn eigen ervaring kan ik melden dat dat heel verhelderend kan werken en je kan er veel van leren.

Ik hoop dat veel deelnemers aan deze tweede test zullen mee doen want ik ben er van overtuigd dat het de klasse verder helpt.

Mocht je vragen/opmerkingen hebben neem dan even contact met mij op want ik help je graag verder

Tot 13 april op Giesbeek

Marc Dieben