Ik ga nu mijn derde jaar in als “great communicator”.Een titel die ik niet zelf bedacht heb maar die van de hand is van onze voormalige voorzitter Norbert Zonneveld. Ik doe dit werk met heel veel plezier en zeker de waardering die ik van jullie krijg, stimuleert mij elke keer om het nog beter te doen.

Echter kost het werk veel tijd omdat ik in mijn enthousiasme niet van ophouden weet. Het bijhouden van de website, maken van video’s, schrijven van persberichten, Office 365 systeembeheer, bijhouden stand jaarprijs, samenstellen van nieuwsberichten  en het ontwikkelen en uitrollen van een GPS trackersysteem vergt nogal wat van mijn tijd, te veel tijd. Zonder mezelf op de borst te kloppen, durf ik toch wel te beweren dat deze werkzaamheden in belangrijke mate hebben bijgedragen aan de groei van de klasse. En dat groei belangrijk voor de toekomst van de klasse  is, hoef ik niet te onderstrepen. Echter alles heeft zijn grenzen, zo ook die van mijn vrije tijd. Dus als  we op de ingeslagen weg verder willen gaan en willen doorgroeien naar een van de belangrijkste éénmansklasses  in Nederland (voor zover we dat al niet zijn), dan heb ik hulp nodig. Vele handen maken licht werk, meer ogen geven nieuwe inzichten en samen leidt dit tot een betere communicatie.

Vandaar dat ik hier een oproep doe voor hulp. Wie heeft er zin en tijd om mij te helpen bij deze taken. Als ik het werk zou kunnen verdelen over twee/drie man/vrouw dan zou dat al een grote verbetering zijn.  Dan kunnen we de taken onderling verdelen en kost het werk minder tijd per persoon.

Kennis van één van bovengenoemde taken is welkom maar niet echt noodzakelijk. Het is wel belangrijk dat je handig bent met een computer of goed bent in het schrijven van teksten. De rest volgt dan wel want je staat er niet alleen voor. Zeker de eerste tijd zul je in nauwe samenwerking met mij één of meerdere taken overnemen. Welke taak of taken dat zijn, ligt aan jou. Wat vind je leuk om te doen? Waar ligt je interesse of waar ben je handig in? Wat mij betreft is alles mogelijk. Vind je iets wel leuk maar heb je de kennis er niet voor, aarzel dan niet om toch contact met mij op te nemen! Alles valt te leren en je bent verzekerd van mijn hulp.

Heb je interesse, stuur dan even een mailtje naar marc.dieben@soloklasse.nl

Tot op het water.

Marc Dieben