Beste Solisten,

 

In deze snel veranderende en daardoor voor vele onder ons onzekere tijden is en blijft het schakelen tussen emotie en realiteit. Graag zouden we nog van alles willen ondernemen en “ we zijn klaar met het Corinavirus maar het virus is nog niet klaar met ons” geldt zeker ook voor ons als zeilers.

Gezien de huidige situatie en de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Covid-19 hebben we dan ook moeten besluiten om naast het cancelen van het Teamzeilen ook de Winterkampioenschappen ( WK) niet door te laten gaan.

Ook de Stampot wedstrijden in Giesbeek zijn afgelast en hierbij zit het Seizoen 2020 er dan ook helaas op. Geen leuke berichten maar het is niet anders. Gelukkig kunnen we wel terug kijken op een zeer geslaagd ONK in Harderwijk. Naast de mooie wedstrijden op het water hebben we hier ook de toch zo belangrijke sociale contacten weer een beetje ophalen. Ook de vele foto’s van Maarten van den Broek en de Video van Marc Dieben blijven prachtig om terug te kijken en weer even weg te zwijmelen.

Hopelijk kunnen we er in 2021 wel weer een volwaardig seizoen van maken. Saskia Arnold,  onze wedstrijdcommissaris is alweer druk in de weer met de voorbereidingen van de kalender 2021 en zal in samenspraak met de regiovertegenwoordigers weer een mooie verdeling van de wedstrijden in de verschillende regio’s maken. Wat betreft de AVL houdt de website in de gaten, we zijn aan het kijken wat (veilig) kan en niet kan en we houden jullie hier op de hoogte.

Voor nu wens ik een ieder een vooral gezond en goed(e) najaar/winter toe en hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer vaker, ik mis het in ieder geval wel.

 

Groeten Roel den Herder

Voorzitter Nederlandse Soloklasse Organisatie

Video ONK 2020

Foto’s ONK 2020 door Maarten van den Broek. (Klik op de foto voor het hele foto album)