Beste Leden,

 

Het is kerst! Het jaar zit er alweer bijna op en wat is het toch weer snel gegaan.

We kunnen terugkijken op een mooi seizoen met vele hoogtepunten en mooie evenementen. Ook was het erg leuk om bij de nieuwe leden ook de persoon erachter te leren kennen.

Mede door Corona zagen we wel een enorme groei in de regio’s maar konden we veelal nog niet live kennis maken met de nieuwe leden. Gelukkig is 2022 weer bijna normaal geweest en hebben we vele de hand kunnen schudden.

 

Ook de Springcup, waar we eindelijk na 3 jaar weer samen met onze Engelse vrienden een prachtig evenement konden varen was een van de hoogte punten maar ook de 2 ONK’s zijn er een om nooit meer te vergeten.

Eerst waaiden we in Workum bijna van de dijk en moesten we het evenement helaas om deze reden cancelen en bij de 2de kans eind Oktober op Loosdrecht konden we op zondag niet zeilen omdat er geen wind was.

Wat super was om te zien was dat de regio’s allen samenwerkten en dat de 2 versies van het ONK in no-time georganiseerd waren. Hieruit bleek maar weer dat je de Solo niet alleen vaart.

Persoonlijk heb ik enorm genoten van jullie enthousiasme en de enorme grote opkomst, zelfs nog eind Oktober. Inschrijven incl. Captains diner voor € 1,00 was natuurlijk erg verleidelijk maar toch…… ik hoop dat we komende jaren nog vaak zulke mooie grote Solovelden op de Nederlandse wateren zien.

 

De groei geeft ook nieuwe inzichten en wensen bij de leden, om als bestuur hier in de toekomst rekening mee te kunnen houden hebben we een enquete verstuurd. Als je het nog neit gedaan hebt, vul hem in! Dit is belangrijk voor de klasse.

 

Uiteraard hoop ik dat jullie allen naar de ALV komen, na 2x in-line gelukkig weer een live versie.

Het wordt naast het gezellig samenzijn en de aftrap van het seizoen ook belangrijk dat jullie voor de nieuwe voorzitter stemmen.

 

 

Voor nu wens ik jullie vanuit het bestuur en een heerlijke kerst en een super maar vooral gezond Nieuwjaar!.

 

Groeten Roel den Herder,

Voorzitter Soloklasse