Beste Solisten,

We zijn bijna aan het eind gekomen van een heel bijzonder jaar en ik hoop dat het jullie allemaal goed gaat en vooral dat een ieder gezond is.

Nu de dagen lang en donker zijn en de kaarsjes weer volop branden is het een mooi moment om even terug te kijken naar het afgelopen jaar.
Het positieve is dat we toch nog 2 mooie evenementen in Harderwijk hebben kunnen varen, zeker het ONK is achteraf een cadeautje geweest.
De klasse groeit nog steeds enorm en we staan er financieel goed voor. Ook is mij ter ore gekomen dat er door vele ( nieuwe) zeilers deze winter flink geïnvesteerd wordt in nieuwe boten en zeilen.
Dit is goed voor de doorstroming en groei binnen de klasse en ik verheug me er nu al op om komend seizoen te zien wie wordt de concurrent van wie, maar vooral gaan we die Engelsen komend seizoen verslaan?.

Een minpuntje is wel dat ik de socials het afgelopen seizoen enorm gemist heb en ik weet zeker dat ik daar niet de enige in ben.
Even lekker ouwehoeren en herinneringen ophalen op de wal was er bijna niet bij en hopelijk kunnen we dit komend jaar wel weer volop oppakken.
Er is op vele verenigingen best wel veel gevaren maar dat is toch anders. Eerst met de boot achter de auto naar die ene locatie rijden, bootje optuigen en dan koffie en …..!.

Vooruit kijkend zien we dat de wedstrijdkalender 2021 al op de website staat. Blokkeer komende dagen vast de weekenden in je agenda om volgend jaar naar de mooie evenementen te komen die door het hele land georganiseerd worden. Zeker de Nations Cup – Medemblik in Juni en het ONK – Sneek in September zullen hoogte punten worden waar we flink willen gaan uitpakken (Uiteraard als alles veilig kan).

Over veilig gesproken, de Algemene ledenvergadering ( ALV ) zal dit jaar gezien de huidige situatie niet fysiek in Loosdrecht plaats vinden maar via een digitale online versie. Ik neem aan dat een ieder zich hierin kan vinden en we hopen dan ook dat vele aanwezig zullen zijn. Hou de website in de gaten voor meer informatie en uiteraard zullen we ook een ieder van te voren via de mail een uitnodiging sturen om je hiervoor aan te melden.

Voor nu eerst genieten van alles wat komen gaat en vanuit het bestuur wensen we iedereen hele fijne en vooral gezonde feestdagen en tot 17 Januari op de ALV.

Groeten van de Voorzitter
Roel den Herder