Pinkster zaterdag en zondag Goudse Zeilweek(end)

By 5 oktober 2010juni 5th, 2018Nieuws

GWV ElfhoevenOp zaterdag 22 en zondag 23 mei worden er weer wedstrijden gevaren op Reeuwijk, ook voor de Solo klasse. De Goudse Zeilweek bestaat uit twee dagen wedstrijdvaren, maar wel vier potjes op een dag en dat betekent meer starts dan bijvoorbeeld de Sneekweek. Het evenement is in trek bij zeilers om meerdere reden. De organisatie is goed, het walgebeuren is gezellig en attractief en natuurlijk de prijsuitreiking. Dit laatste is inmiddels een fenomeen waar de rest van het jaar over wordt gesproken. Ieder jaar is er een bekende Nederlander of buitenlander, die dit op een originele wijze opvoert, want dat is het.

De wedstrijden worden gevaren op twee plassen. De Solo’s varen op zaterdag op de Elfhoevenplas en zondag op de Gravenbroekseplas. Het zou leuk zijn als we hier een veld Solo’s aan de start krijgen, want het is lekker pielen met de wind op Reeuwijk. Kom en kijk op www.goudsezeilweek.nl

Tenslotte nog dit: tweede Pinksterdag wordt er niet gevaren en dit maakt het weer wat makkelijker thuis te “verkopenâ€.

Inschrijven gaat via de site van de GWV Elfhoeven. Daarvoor moet je eerst een account aanmaken. Dat is misschien even lastig maar verder niet eng, kan je gewoon doen.

Click hier om je in te schrijven

Click hier om te zien wie er reeds ingeschreven zijn