Afgelopen woensdag de wedstrijden van de Sneekweek gezien. Wát een evenement en hoe geweldig dat de Soloklasse één van de grootsten was. Sneek is een sterke Solokern geworden, maar Saskia Arnold neemt de eerste prijs mee naar kern Loosdrecht! Well done!!

Hoe zijn eigenlijk de prestaties in de andere kernen? Is er goed getraind? Is er nieuw talent opgestaan? Kern Randmeer is nieuwsgierig, voelt de uitdaging en heeft het moment om de concurrentie de maat te nemen. Op 3 en 4 september organiseert WV Randmeer voor Solo en Contender de Randmeerrace. Hoe dan ook dé ideale voorbereiding voor het ONK 2 weken later. Een no-brainer waar je bij moet zijn. Maar wij willen meer…. Het is de Solokern Randmeer wat waard om de krachten te meten met de overige Solokernen. Daarom ons unieke voorstel.
Bij 5 of meer deelnemers uit een kern ontvang je € 10 cash p.p. als startbonus. Inschrijven doe je individueel via de Solo site. De (of een) kerncoördinator moet in actie komen om een deelnemerslijst samen te stellen. Voor de gelegenheid beschouwen we de Rest NL ook als een kern, maar alleen met een gecoördineerde deelnemerslijst.

Kernachtige samenvatting:
• 3 en 4 september Randmeerrace, all inclusive gezelligheid en buffet
• Ideale voorbereiding ONK
• Individuele inschrijving via Solo site
• Kernlijst via coördinator vóór 1 september mailen aan wedstrijdenrandmeer@gmail.com
• 5+ kerndeelnemers € 10 cash back p.p.

SOLO VRIENDEN EN VRIENDINNEN, WELKOM IN BIDDINGHUIZEN!

Met vriendelijke groet,
Roel Bakker, voorzitter wv Randmeer.
*Deze actie is geïnitieerd door WV Randmeer en ter promotie van de Randmeerrace. vragen? Bel Roel Bakker 06-54222127