Solo Clinic door Karsten Groth en Gerard Post op 28 maart

By 25 mei 2018juni 5th, 2018Nieuws

Karsten Groth en Gerard Post gaan voor ons de Solo Clinic verzorgen op 28 maart. Karsten heeft vele jaren ervaring als wedstrijdzeiler en -trainer, o.a. in de Contender, de 470 en de 49-er. Hij werd meerdere malen Nederlands kampioen. Gerard kennen we allemaal als de Nederlands kampioen van 2005 en de winnaar van vele andere solo-evenementen. Van deze heren moeten we een hoop kunnen leren!

Tijdens de training zal de nadruk liggen op boathandling en snelheid. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze enige wedstrijdervaring hebben. De training zal worden gegeven aan een groep van 10 a 12 zeilers. Bij meer interesse kunnen we eventueel de groep in tweeën splitsen. Het maximum aantal deelnemers is 20. De training begint om 10.00. Voor die tijd moet de boot zeilkaar zijn. Om 11.00 uur gaan we het water op.

De kosten van de clinic bedragen 15 euro.

Inschrijven kan hier


Zien wie er al ingeschreven hebben kan hier

Één dag trainen niet genoeg of nog geen wedstrijdervaring? Dan kun je ook trainen op Giesbeek op 15 maart, 22 maart, 29 maart en 5 april. Deze trainingen beginnen om 10.00 uur en kosten 5 euro per dag. De boot kan blijven staan tussen de trainingsdagen in. Opgeven voor deze training kan bij Jan Arends.