Aankomend weekend staat de Springcup op het programma. Tot nu toe zijn er 44 inschrijvingen onder wie een groot contigent Engelsen. Gaan we nu eindelijk weer eens een Nederlandse winnaar zien?

Diner

Op de zaterdag avond is een gemeenschappelijk diner gepland bij de Chinees in Medemblik. Kosten hiervan zijn € 25,– p/p. (voorgerecht, hoofdgerecht + één drankje) en wij verwachten dat alle deelnemers aanwezig zullen zijn.

Helm verplicht?

Nee, natuurlijk niet maar er is wel een helm van Magic Marine aanwezig voor tests. Het dragen van een helm is in veel sporten al gemeengoed geworden, denk maar aan skiën en fietsen bijvoorbeeld. Ook in de zeilsport zie je ze steeds vaker. Magic Marine heeft een helm ter beschikking gesteld om te testen. Dus als je deze wilt proberen stuur dan een mailtje naar marc.dieben@soloklasse.nl

Live tracking races
Tijdens de Springcup willen we een derde test doen met de RaceQS app. Met deze app kunnen belangstellenden de wedstrijden bijna “live” volgen (met een vertraging van 5 min). Er is hiervoor een speciale pagina aangemaakt die je via deze link op je scherm krijgt. Ik heb nog waterdichte hoesjes dus als je er geen hebt geef dan even een seintje.
Om van de app gebruik te maken is het niet nodig om je te registreren. Uit eerdere tests is gebleken dat het het beste werkt als je, als bootnaam uitsluitend, je zeilnummer in geeft. Mocht je meer info hierover willen neem dan even met mij contact op (liefts voor vrijdag ochtend want ik moet ook mijn bootje optuigen en intervieuws doen voor de video).

Laten we er een prachtig evenement van maken.

gr
Marc Dieben

Spingcup 2018

Springcup 2017