Tewaterlating Solo 555

By 7 oktober 2007juni 5th, 2018Nieuws

Onlangs heeft Jan Arends zijn eerste nieuwbouw solo opgeleverd. Yme Bosma is de gelukkige eigenaar en nodigt hierbij iedereen uit om de tewaterlating bij te wonen op zondag 15 juli a.s. Hieronder volgt de offici?le uitnodiging:

Beste (Solo)zeilers/sters,

Ik heb een heugelijke mededeling: mijn Solo is klaar. Zoals jullie wellicht weten is deze door Jan Arends gebouwd en de laatste puntjes worden op de ?i? gezet, oftewel het laatste blokje/klemmetje wordt geplaatst.

Deze gebeurtenis willen Jan en ik niet stilletjes voorbij laten gaat. Daarom nodig ik jullie hierbij uit om de tewaterlating bij te wonen. Deze vindt op zondag 15 juli om 11.00 uur plaats onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens zal Peter Otto er een officieel tintje aan geven d.m.v. een speech.

Natuurlijk is het leuk om na afloop nog een stuk te zeilen om te kijken of ik jullie met mijn nieuwe Solo kan bijhouden, of misschien is het wel andersom.

Graag had ik het verzoek om mij te informeren of je van de partij bent.

Vriendelijke groet ook namens Jan

Yme Bosma

PS
Zie de site van Jan Arends voor foto’s van de bouw.